AFTEN

Forretter serveres fra kl 17:00

 Cremet hjemmelavet tomatsuppe

Hjemmelavet tomatsuppe serveret med cremefraiche

  99,-

---

Rejecocktail

Håndpillede rejer med salat og hjemmelavet dressing

109,-

---

Gambas pil pil

 Store tigerrejer stegt i tomat, hvidløg og chili

119,-

---

Husets varmrøget laks

  serveret på spidskålssalat med ristede mandler og æbler vendt dijon vinaigrette, hertil purløgscreme

119,-

---

Steakhouse tatar

 Frisk hakket oksekød rørt med æggeblomme/olivenolie emulation, sennep, ketchup, worcestershire sauce, tabasco, rødløg ,kapers, cornichoner, purløg, og persille toppet med rugbrøds crumble

119,-

 Alle forretter serveres med hjemmebagt brød og smør

 

Hovedretter

Dem fra grillen

Vi steger vores bøffer medium – ønsker du en anden stegning oplyses dette til tjeneren

 

Steak af Ribeye

 

300G ……………………....…  275,-

400G ……………..................... 335,-

500G ………………….……… 399,-

...

 

Steak af oksemørbrad

200G ……………….……….... 299,-

300G ……………….…..…….. 379,-

400G ……………….…….…... 459,-

...

Hakkebøf

250G............................... 195,-

...

Alle bøffer serveres med dagens garniture

Vælg mellem Rødvinssauce, pebersauce, bearnaise eller kryddersmør

Vælg mellem dagens kartoffel eller pomfritter

 

Bygotto

 med tomat, basilikum, og parmesan serveret med skiver af helstegt kalveculotte

195,-

...

Wienerschnitzel af kalveinderlår serveret med sauteret kartofler, ærter og rødvinssauce, hertil en “dreng”

249,-

...

Fyldt paneret rødspætte med asparges, rejer og hummer sauce, hertil kartofler

249,-

Desserter serveres hele dagen


Belgisk vaffel serveret med vanilleis og chokolade sauce

...

Lun hasselnøddetærte serveret med vanilleis og flødeskum

...

Crème Brûlée serveret med vanilleis og portvinssyltede skovbær

...

Isdessert serveret med flødeskum, chokolade sauce og vaffelrulle

 

Frit valg 99,-